Crusty and Mr. Peanutbutter

Protože se nám ve VAP v posledních letech stále více daří výkonnostní plachtařina, tj. létání přeletů s kluzáky (informace podáváme průběžně na tomto webu a na Facebooku), získalo už několik našich „pionýrů“ zlaté plachtařské „C“, dokonce i s diamanty. Na to se mi špatně koukalo, sebevědomí bylo silně nahlodané, a tak bylo jasné, že abych neztratil zbytek plachtařské cti, budu si to zlato muset pořídit taky. Po několika rocích „keců“ jsem v sobotu 19.6.2021 konečně vyrazil na 300 km FAI trojúhelník. A protože nic nepotěší tak, jako když člověk pochválí sám sebe, tak se já, Crusty (v Simpsonech uvádí gramaticky špatně "Krusty"), pochválím, sveze se při tom i Mr. Peanutbutter alias náš Piškot (kdo neví o koho jde, význam mu pomůže najít kamarád Google).

Přelet jsem uletěl, je na cpska.cz - https://www.cpska.cz/public/index3.php?lpg=zobraz_let&let_id=143206. Žádný zázrak to není, v porovnání s dalšími borci asi nic moc, ale i tak mám radost. Teď už „jenom“ 3 km převýšení.

Stejný den, v sobotu 19.6., se konal ve Zbraslavicích závod v akrobacii na kluzácích Two Seater & Advanced Aerobatic Cup 2021. Ve dvoumístných kluzácích vyhrál náš Piškot s L.Smolíkem na palubě !!! (https://www.aeroklub.cz/2021/06/21/two-seater-advanced-aerobatic-cup-zbr...) . Piškote, kdo by před 4mi lety, když jsi u nás začínal, řekl, že z tebe něco bude…

Velká část plachtařské sezóny a 14ti denní soustředění je před námi. Takže hoši a děvčata, přijeďte do Podhořan a lítejte. Letadel máme dost.

Salátek

 

Poloha

Letiště Podhořany

Nový Dvůr 137
538 03 Podhořany u Ronova

GPS

49°56'21"N ; 015°32'59"E

 

Užitečné odkazy

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.

Fatal error: views_plugin_display::destroy() [<a href='views-plugin-display.destroy'>views-plugin-display.destroy</a>]: The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition &quot;metatag_views_plugin_display_extender_metatags&quot; of the object you are trying to operate on was loaded _before_ unserialize() gets called or provide a __autoload() function to load the class definition in /www/doc/www.letistepodhorany.cz/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_display.inc on line 286