Piškot, Orlík, Eliška a balón

Tuto sobotu 21.září 2019 jsme opět poletovali s kluzáky. Franta Treml uletěl sólo (o tom bude další grafomanův článek na tomto webu) a Piškot si dokončoval přeškolení na Orlíka. Zhruba v 18:10 hod. místního letního času se ozval Piškotův pokřik, že "chce okamžitě do vzduchu". Asi 20 minut před tím se totiž na jižním horizontu zjevil horkovzdušný balón, který nezadržitelně plul večerní oblohou, unášen větrem, směrem k nám. Ve výše zmíněný čas už byl nad námi a hrozilo, že z případné fotografie balónu z kluzáku nic nebude. Všichni jsme si tedy pospíšili, Piškot se usadil za knipl, Eliška zvedla křídlo Orlíka a Zob přiložil v Kelímku pod kotel - pro neznalé Kelímek je dočasně zapůjčená UL vlečná. Výsledných pár fotek přikládám.
Přijeďte si zalétat, i o běžném letovém dni Vás můžou potkat pozitivní zážitky, které si budete ještě dlouho potom pamatovat a vyprávět je svým vnoučatům.

Salátek

 

Poloha

Letiště Podhořany

Nový Dvůr 137
538 03 Podhořany u Ronova

GPS

49°56'21"N ; 015°32'59"E

 

Užitečné odkazy

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.

Fatal error: views_plugin_display::destroy() [<a href='views-plugin-display.destroy'>views-plugin-display.destroy</a>]: The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition &quot;metatag_views_plugin_display_extender_metatags&quot; of the object you are trying to operate on was loaded _before_ unserialize() gets called or provide a __autoload() function to load the class definition in /www/doc/www.letistepodhorany.cz/www/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_display.inc on line 286